Debat de candidats al Club Nàutic #Masnou #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat

Aquest matí ha tingut lloc a la seu del Club Nàutic del Masnou el debat de candidats que obre definitivament la cursa per a les eleccions municipals del 2015. La M.Glòria Aragó, Presidenta de la institució ha fet les presentacions dels cinc candidats presents i ha justificat l’absència dels d’ICV-EuiA per que encara no hi havia oficialment un (l’escullen avui en un procés de primàries entre una candidata i dos candidats) i la candidata de les CUP que ha declinat assistir-hi per coherència ideològica.

Ha estat un debat interessant on els diferents ponents han exposat el seu pensament i les seves propostes pel Masnou.

Evitaré analitzar el que han dit la resta però si parlaré de les meves sensacions. D’allò que he sentit i del que m’han dit tant les persones properes que m’han acompanyat com altre que, en acabar l’acte s’han adreçat a mi.

La primera impressió meva és la d’haver travessat el Rubicó. Avui era una proba de foc davant un col·lectiu inicialment poc proper a la meva ideologia però alhora amb prou capacitat crítica com per valorar allò que hom deia. I ha resultat molt positiu. He rebut crítiques per algunes propostes agosarades que, fins i tot, han intentat argumentar la impossibilitat de dur-les a la pràctica. Fins i tot una amiga del facebook que era present ha dit que han dit que jo “era pitjor que els de Podemos”. Anem be, doncs…

No us avorriré amb tot el que hem parlat; aniré al grà. He fet dos propostes agosarades, molt agosarades que han estat la sorpresa del debat i una intervenció final molt potent que, per trencar la dinàmica de la resta de candidats que han fet tots el parlaments asseguts, la he fet aixecat, dominant tota la sala i amb aquell parlar fort però pausat que genera aquell punt d’atenció i de tensió que, vulguis o no, t’envolta i et domina. Sincerament he estat molt be i algun candidat, cap cot, mostrava el seu pesar, la seva derrota.

Anem a les propostes: Bàsicament ha hagut dos propostes, la primera sobre l’arranjament de tots els carrers i voreres del Masnou i la segona sobre les accions per a recuperar les platges i el port.

Arranjament de carrers i voreres al Masnou.

Aquest projecte que és molt agosarat i que tot i no disposar de quantificació econòmica específica calculem que rondarà entre els 10 i 12 milions d’Euros. Aquest no és un pla per fer en quatre anys ni per fer-lo sols. Proposem durant els sis primers mesos de mandat fer un pla director que detecti totes les mancances i elements de millora necessaris per arranjar totes les voreres i asfaltar tots els carrers de la Vila per dissenyar el Masnou del futur i que els prioritzi i quantifiqui econòmicament i que amb l’acord de tots els partits polítics del consistori s’executi durant els propers 10, 15 o 20 anys fins a completar-lo. Aquest acord permetrà destinar anyalment una quantitat aproximada de 600 mil euros a desenvolupar aquesta obra, governi qui governi. És doncs, una clara aposta de millora pel Masnou.

Modificació del límit de la platja i recuperació del Port pels masnovins

Els socialistes tenim la ferma voluntat d’iniciar els tràmits per modificar la Línia Marítim-terrestre que defineix l’àmbit de competències municipal i de Costes de forma que una part important del passeig i la platja passi a ser de titularitat municipal i poder executar un projecte d’ordenació pensat pel Masnou; alhora estem disposats tant aviat arriben al govern a iniciar els tràmits per reclamar la Concessió del Port Esportiu per que sigui de gestió íntegrament municipal i poder així establir els criteris de gestió que més beneficien als masnovins sense deixar de banda ni el potencial nàutic ni el comerç establert, aprofitant millor el parquing i generant més usos de l’espai; en aquest sentit seguirem l’exemple d’altres ports municipals com el Port de Salou, el Port de Roses o els ports que gestiona l’Ajuntament de Barcelona.

El Canvi Positiu camina amb pas ferm!!!!!

I com sempre, unes fotografies de l’esdeveniment…

IMG_1773 IMG_1774 IMG_1775 IMG_1776 IMG_1786 IMG_1790 IMG_1793 IMG_1795 IMG_1797 IMG_8098 IMG_8099 IMG_8103 IMG_8109 IMG_8110 IMG_8123 IMG_8125 IMG_8127 IMG_8128 IMG_8134 IMG_8142 IMG_8152

Anuncios

2 Responses to Debat de candidats al Club Nàutic #Masnou #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat

  1. […] l’explicació vaig referir-me a l’acte del Debat de Candidats que hi va haver al Club Nàutic i del que cap de la resta de candidats en parla i vaig ressaltar els importants projectes que els […]

    Me gusta

  2. […] Dies enrere vaig rebre una atenta carta de la Presidenta del Club Nàutic del Masnou, Sra. Mª Glòria Aragó i Pont adreçada a la meva persona expressant l’agraïment per haver compartit amb els assistents l’esmorzar-debat de diumenge 15 de març. […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: