Preguntes amb resposta: Sandra Marin Llorens, Lara Alemany i Oriol Mazariegos #Masnou #PreguntesAmbResposta #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

Sandra Marin Llorens
Hola Ernest Suñé Nicolás! No et conec però m’agrada que expliquis el teu programa i responguis les qüestions que aquí et fan, fins i tot reps estoicament alguns atacs i fotomuntatges sense gens de gust. Voldria fer-te algunes preguntes. La primera és…heu pensat en fomentar o promoure un espai d’esbarjo pel jovent del poble, i no em refereixo a Can Malet, sino a aprofitar el local del port o ajudar a alguna sala perque per les tardes de dissabte i/o diumenges els joves del poble no tinguin que marxar fora per poder sortir de festa? Abans al poble hi havia discoteques de tarda on m’han comentat que els joves podien anar, Spinaker, Scucs, o Paladium, però ara al poble no hi ha cap oferta pel jovent, i això fa que marxin a altres poblacions. Hi ha pobles on es fan festes pels joves 14 a 18 a les tardes.

Bon dia Sandra, la teva consulta te dues vessants, la primera respecte a llei l’oferta i demanda d’aquest tipus d’establiments que tenen una regulació molt severa i que no es poden combinar fàcilment amb els establiments que presten serveis a adults; aquest és el problema. He mantingut reunions amb propietaris d’establiments d’oci que si que tenien inicialment aquest interès però que les dificultats per complir les severes normatives els hi ho impedien o, simplement, no els hi sortia rentable.

En aquest sentit, i respecte a l’espai municipal del Port Esportiu dir-te que problemes legals entre els anteriors arrendataris i l’Ajuntament van impedir poder utilitzar l’espai el mandat anterior i que pel govern actual no ha estat possible llogar-lo.

La segona, respecte a si els socialistes tenim previst promoure algun espai així he de dir-te que ens agradaria molt poder satisfer les peticions de tots els veïns però hi ha algunes que sobresurten de les nostres competències i capacitats. No conec cap lloc on hi hagi un espai municipal que funcioni com tu proposes. Tot i així si que tenim previst potenciar activitats pel jovent en la franja d’edat que esmentes tal i com queda recollit en el nostre programa electoral.

Lara Alemany
Podríeu parlar d’arreglar i pintar la façana q dona a la carretera?quan entres per la N II a Masnou fa peneta… Entra la casa exocupa xapada i les façanes d’escurxades algú ho podria incloure al seu programa electoral.Imatge bona del poble si us plau.Al costat d Vilassar semblem el Bronx.FYI

Bon dia Lara, tens tota la raó: la imatge de les entrades al Masnou no es correspon amb la realitat de la Vila. Ja ho vam intentar en el darrer mandat quan els socialistes vam gestionar l’Ajuntament però no va ser possible davant les importants mancances de la Vila que si vam resoldre. Pensa que, per exemple, el sector on està l’espai ocupat front l’estació de Masnou que esmentes pertany a un Pla Parcial anomenat ”L’Estampadora” que va quedar aturat per la crisi. Com a candidat socialista m’he reunit amb els promotors d’aquest pla així com amb de l’antiga DOGI i els hem fet una proposta idèntica: cal revisar i refer els plans urbanístics per adaptar-los a la realitat actual.

Aquells plans van ser dissenyats en plena bombolla immobiliària, quan es creia que el Masnou havia de superar els 25.000 habitants amb preus que llavors ja eren prohibitius i que ara serien inassolibles. Cal redissenyar els model, rebaixant el nombre d’habitatges i el creixement i fen espais més amables i generadors de riquesa. A l’Estampadora, la possibilitat d’encabir un hotel és una realitat que, a més de cobrir una mancança del Masnou que ara disposa de molt pocs llits permetria atraure turistes de qualitat i aprofitar la proximitat de Barcelona en positiu.

El Pla Director de la millora Urbana ha de recollir la millora dels accessos tal i com recollirà la recuperació i pacificació de la carretera Nacional, i la recuperació de la gestió del port i la seva repercussió envers la Vila suposarà una transformació radical en benefici de tota la comunitat. Podrem llavors dir, sens dubte, que sem el Sitges del Maresme.

Oriol Mazariegos
Respecte l’enllumenat, a d’altres ciutats és típic tenir els carrers principals amb més potència i els secundaris practicament a les fosques.

Bon dia Oriol. L’enllumenat del Masnou en els nous carrers que vam fer inversions entre 2007 i 2011 quan era jo Regidor de Medi Ambient, s’ajusta estrictament a la normativa legal de contaminació lumínica i eficiència energètica, tant la supramunicipal com la Local que vam confeccionar essent jo regidor. Hi ha una relació directa entre satisfacció de les persones i la il·luminació així que nosaltres seguirem la política inversora que vam encetar i que va quedar aturada de soca-rel amb la crisi econòmica i l’arribada del nou govern. El nostre grup proposa dins el Pla Director de la millora Urbana l’estudi de les necessitats lumíniques de cada espai que, com pots imaginar-te no tenen per que ser iguals i executar aquesta transformació fins que sigui una realitat a tot el Masnou.

Pel que fa a la seguretat dir-vos que, sens cap mena de dubte, el municipi del Masnou és un municipi molt segur, molt més segur que la resta de municipis que l’envolten per diverses raons; la primera, indudablement, per la nostra Policia Local, un cos professional i molt ben dimensionat que se’n ocupa de la vigilància les 24 hores al dia alhora que combina les tasques més amables com és la regulació del pas dels escolars a les entrades i sortides els col·legis o atendre els requeriment de la ciutadania. Jo estic molt orgullós de la nostra policia i sempre ho he dit.

Conec el cos, conec la professionalitat del seu cap i del seu equip de comandaments i també se de la gran tasca que els nostres agents realitzen cada dia; i vull afegir que la qualitat del servei que donen les persones del departament de seguretat ciutada és extrapolable a la de la resta de departament de tot l’Ajuntament: sens dubte, el major valor que tenim és el personal que hi treballa, tot el personal municipal que estic disposat a defensar sempre.

Millorar? Es clar que hi ha marge de millora: Quan va ser la darrera vegada que vam enviar a formar un policia a l’escola de policies? Per que no es facilita el canvi de lloc o la jubilació als policies majors de 55 anys i es dona oportunitat a persones més joves? Per que s’ha devaluat el cos de Vigilants Cívics? Per que un cos tan important com els de Voluntaris de Protecció civil son alhora tant desconeguts? Son preguntes que haureu de fer al govern actual. Canviar això és el marge de millora…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: