Ja tenim candidatura i programa electoral per les #Municipals2015 al #Masnou #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat

Aquesta informació havia de ser publicada ahir, però amb motiu de l’accident aeri i la suspensió de la campanya electoral del PSC vam endarrerir la seva publicació.

Tal i com us vam informar, ahir al vespre va tenir lloc l’assemblea de militants i simpatitzants per votar la candidatura socialista i el programa electoral amb que ens presentarem a les eleccions municipals del 24 de maig.

L’ambient de la sala, plena de gom a gom, feia presagiar una gran vetllada. Començant pel final, el programa electoral és el resultat d’un treball ingent on ha hagut moltíssimes aportacions i que mitjançant les assemblees obertes i les comissions de debat s’ha modelat fins aconseguir el document final que mostrem a la pàgina web. El document va ser aprovat per unanimitat.

Aprofitant l’explicació vaig referir-me a l’acte del Debat de Candidats que hi va haver al Club Nàutic i del que cap de la resta de candidats en parla i vaig ressaltar els importants projectes que els socialistes hem dissenyat per modelar el nostre Masnou i fer un municipi més amable, més accessible i amb més oportunitats: El Pla Director de Millora Urbana, la Modificació de la Línia de Costa per recuperar el Passeig Marítim i la Reversió del Port del Masnou per que sigui municipal. Aquest darrer projecte, del que encara no hem donat públicament detalls, va ser explicat tant en el procediment com en el tempo d’actuació informant els assistents que aviat es faria una convocatòria pública per explicar-lo.

He començat a l’inrevés i toca ja parlar de la candidatura.

La candidatura socialista per a les eleccions municipals del proper 24 de maig que tinc l’honor d’encapçalar és una candidatura paritària formada per dones i homes que estimen el Masnou i volen treballar pel seu poble. Persones que estan disposades, en un moment on sembla ser que ser socialista no està de moda, a donar un pas endavant de forma valenta. Gent preparada, amb ganes d’afrontar el repte que serà governar passades les eleccions i amb plena confiança en un projecte que el seu màxim objectiu és fer del Masnou un municipi millor.

Aprofito per avançar-vos que la presentació de la nostra candidatura tindrà lloc el proper 18 d’abril i que comptarà amb la presència de Joaquím Coll, Doctor en Història contemporània i vicepresident primer i portaveu de Societat Civil Catalana i col·laborador habitual de molts mitjans de comunicació. Ja us informarem del lloc i hora exactes d’aquest important event.

La candidatura socialista està composta de les següents persones:

1. ERNEST SUÑÉ NICOLÁS

Amb 50 anys, és nat a Barcelona. Casat i amb un fill i dues filles. Informàtic de professió, va ser policia local mentre estudiava i regidor en l’actualitat. Treballador incansable, és un apasionat del Masnou i te com a projecte fer de la nostra Vila un municipi exemplar i admirat comptant amb les persones. Podeu llegir més sobre el candidat a la web del Canvi Positiu.

2. MONIKA GONZÁLEZ HUERVA

Filla de pares emigrants nascuda a Stuttgart (Alemanya) fa 47 anys. Professional de la sanitat Catalana, infermera diplomada especialitzada en geriatria i membre del comitè d’empresa del seu centre de treball. Casada amb i mare de tres fills estudiants, aficionada al Alpinisme i compromesa amb les persones.

3. CRISTÓBAL ZUERAS ROSALES

Educador social. Va començar el seu activisme social com a voluntari i després directiu a Creu Roja Joventut del Masnou, va treballar a Creu Roja de Barcelona. Va estar 14 anys de tècnic de Joventut a l’Ajuntament d’Alella i seguidament 2 anys de tècnic de promoció econòmica. Actualment és autònom i gestiona la seva pròpia empresa. Està vinculat al PSC des de l’any 2000.

4. MERCHE ARTACHO VEGA

51 anys, casada i amb dues nenes de 13 i 7 anys. Viu al Masnou des de 1997, però vinculada al Maresme des de fa més anys perquè, com a periodista, va dirigir les publicacions El Masnou Avui, Premià Actual i Vilassar Informació, entre d’altres. Ara treballa com a redactora a les televisions de districte de Barcelona, fent informacions del món local. No ha militat mai a cap partit polític, però “em sento compromesa amb els valors d’igualtat i de justícia social que representa el Partit dels Socialistes de Catalunya”.

5. CARLOS RUBIO VALLÉS

Masnoví des de l’any 2005, nat a Barcelona, és advocat de professió. Casat i amb un fill, és un amant dels animals amb dos gossos i soci d’ADAM, l’associació local de defensa dels animals. Gaudeix del Masnou i de la Serra Marina tot el que pot….

6. CAROLINA ORTIZ GARRE

Llicenciada en ciències de l’educació, especialitzada en anàlisis clínics aplicats a la psicopedagogia. Orientadora escolar i formadora en narració oral. Està exercint a l’Institut Maremar del Masnou en cicles formatius d’atenció sociocomunitària.

7. SERGIO MORENO RODRÍGUEZ

President de l’AAVV Ramon y Cajal – Masnou Alt. Treballador de la Fàbrica DOGI, ha defensat el manteniment de l’empresa al Masnou i ha lluitat per garantir el màxim nombre de llocs de treball dels seus companys des del sindicat UGT. Ara ocupa la Secretaria General de la Federació d’Indústria i dels Treballadors Agraris (FITAG-UGT CATALUNYA).

8. MARIA ANGELES GARCÍA NORTE

Diplomada en Trabajo Social, funcionaria y emprendedora. Tiene experiencia en maltratos y discapacidad. Tercer sector: asociaciones y voluntariado. Terapias alternativas y crecimiento personal. En la actualidad regenta un negocio familiar.

9. EUMENIO FERNÁNDEZ FÁBREGA (EMU)

Nat a Badalona, casat amb dos filles i un net. Diplomat en infermeria amb més de 10 anys d’experiència en el món sanitari. És una persona solidaria i sensible i molt compromesa en ajudar els altres. En l’actualitat és secretari d’organització del PSC.

10. SALI MBALO

Nascuda en Gàmbia, és al Masnou des de l’any 1997. És mare de dues filles i un fill. Ha estat sempre molt activa en la defensa dels drets de les dones immigrades amb independència del seu origen. Ha col·laborat amb el grup socialista de defensa de les dones.

11. RICARD VILLARRUBIA DEL VALLE (RICHI)

Socialista, somiador, lluitador i feliç. Tècnic en imatge i so i animador sociocultural. Casat i pare de dues nenes i un nen. Ha estat president de la FEM, associació local de fotografia, durant 5 anys. Ha participat molt activament en el teixit associatiu del Masnou i en els Consells Escolars.

12. LYDIA GARCIA ROCA

Tota una vida al Masnou, és una mare monoparental, lluitadora, independent, sensible, responsable i treballadora. Li agrada la música, el mar, la fotografia, llegir, les motos i els animals. Gaudeix de les petites coses que dona la vida.

13. FRANCESC XAVIER CASTAÑER FERRUZ

Amant de la natura i vinculat a excepcionals projectes de defensa i respecte al Medi Natural. President d’Ursus Natura, és el responsable de l’Arborètum de Cabrils i de l’espai d’informació del Parc de la Serra Marina.

14. FRANCISCA GONZÁLEZ CASILLAS

Jubilada. Viu al Masnou des de fa més de 30 anys. Socialista de tota la vida, ha decidit militar al PSC ara i anar la llista per donar-nos suport. Està vinculada a entitats de caire col·laboratiu i social.

15. JOSE ANTONIO RUIZ MONTES

Mestre, educador social i psicopedagog. Treballa des de l’any 1996 en el món del Tercer Sector, especialment en matèria d’infància en dificultat social. Responsable de continguts i relacions de la Fundació Catalana de l’Esplai.

16. PILAR CHAMORRO GISBERT

Artista plàstica. Va estudiar Art a l’Escola Massana i és Presidenta de l’entitat PromoArt BCN. És mare de dues filles i un fill.

17. JORGE LARDIÉS FERNANDO

Gestor de l’administració de justícia de la Generalitat de Catalunya. Casat amb Monica, tenen en comú dos fills:Oscar i Laura. Participa activament en associacions, AMPAS i plataformes veïnals del Masnou.

18. MONTSERRAT MIRÓ TUTUACH

Molt vinculada i activa dins el mon del feminisme solidari, col·labora amb diverses entitats. Va ser regidora de la Dona entre els anys 2003 i 2007 i va ser la primera en redactar un document de diagnosi i un Pla d’Igualtat de Gènere, que va donar lloc a la creació del CIRD.

19. ANIBAL VIDAL

Con 26 años, nació en La Habana (Cuba). Graduado en ESO y primer año de mecánica automotriz. Trabaja en el sector de la hostelería y lo compagina con la pasión que tiene desde pequeño, el deporte de competición. Se identifica mucho con el partido socialista.

20. IVONNE GÜELL GONZÁLEZ

Nascuda a Cuba, de pare català. Socialista des de ben petita, va col·laborar activament amb la Revolució Cubana amb Fidel Castro, que la va condecorar amb la Medalla d’Or del Congrés Cubà pel procés d’alfabetització dels Guajiros a Las Lomas. Va ser Presidenta del Casal de Cal Ros de les Cabres durant cinc anys.

21. JORDI MASET BLANCH

Advocat. Responsable de personal de Transports Metropolitans de Barcelona. Ha ocupat diversos càrrecs a la direcció del partit i ha defensat els interessos del PSC a la Junta Electoral. Ha estat regidor del govern en diverses ocasions.

Com a reserves ens acompanyen l’Andreu Calderón (22), l’Hortènsia Garcia (23) i el Carlos Valero (24).

 

 

IMG_2025

16 dels 24 membres de la candidatura (21+3)

 

One Response to Ja tenim candidatura i programa electoral per les #Municipals2015 al #Masnou #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: