Presentació de la candidatura socialista del #Masnou amb .@joaquimcoll #Botaxlainfancia #Municipals2015 #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat .@esunen

Amb molts esforços i treball, ahir vam presentar la candidatura socialista per a les eleccions municipals del proper mes de maig. Va ser un acte molt treballat i intens, amb una participació molt activa de la candidatura.

La gran assistència de públic (més de dues-centes persones) sumat a la presència de grans amics com de l’Edu i Eduard Gisbert o del del Carles de la Torre donaven una estimació de la importància de l’acte.

Amb baixes significatives per motius de força major, jo, com a candidat vaig iniciar l’acte passades les 12 hores amb la benvinguda als assistents i la crida en ordre invers, als homes i dones que conformen la candidatura socialista amb una breu presentació biogràfica.

Un cop a dalt tots els membres de la candidatura, vaig cridat al Quim Coll del que vaig fer una breu presentació. I és que Joaquim Coll, a més de ser un bon amic amb el que compartim molts somnis, és una persona amb una gran capacitat de treball; Doctor en Història i membre de Federalistes d’esquerres, darrerament manté una gran presència als mitjans de comunicació per ser el portaveu de Societat Civil Catalana (SCC) de la que és també vicepresident; entitat que va ser reconeguda amb el “Premi Ciutadà Europeu 2014” que atorga el Parlament Europeu.

Joaquim Coll ha va fer una intervenció molt interessant, però el més important, per a mi, és, sincerament, els motius per que hi era ahir al Masnou. N’ha dit tres: Per que és d’esquerres, per que és socialista i per que creu en l’Ernest Suñé… “Ahí es ná”…
El Joaquim, persona molt preparada, va fer molt fàcil la presentació, amb preguntes a molts dels components de la candidatura sobre temes punyents i d’interès pel municipi. Sincerament, ha estat un acte fantàstic i molt emotiu.

Vam parlar sobre les inversions al barri i al Masnou, dels quatre anys que hem estat pendents de temes supramunicipals i on el govern ha oblidat la ciutadania del Masnou, de les pantalles acústiques que els socialistes hem aconseguit des de l’oposició, del pàrquing del carrer Almería; de la nostra proposta de fer una actuació entre totes les forces polítiques, amb una visió a 20 anys i amb una inversió continuada de 600 mil euros a l’any durant 20 anys que, a més de millorar els nostres carrers serveixi per generar llocs de treball a la nostra Vila. Vam parlar que cal millorar l’autobús urbà que porta 50 anys i cal canviar la concessió.

Vam parlar dels animals que és un tema que preocupa a moltes persones, tant des de la vessant d’acollida i respecte com des de la neteja i responsabilitat…

Vam parlar del Parc de Vallmora, on fa poc van posar la primera pedra tot i que no sabem quan posaran la segona… Una vella demanda de la que ens alegrem que per fi s’enceti, tot i que estimem que el model de parc hagi de ser més curós amb la realitat de la zona, és a dir menys pins i més espècies locals. L’Ajuntament disposa dels diners per fer el Parc per que així ho vam deixar fet tot i que encara resten molts temes per resoldre, com l’impacte del nou poliesportiu.

Poliesportiu que volem fer. Primer per que les patinadores s’ho mereixen i segon per que, per fi, tots els partits polítics hi estem d’acord. De fet, vaig afirmar públicament que aquest proper mandat tindrem poliesportiu nou. Cal dotar el nostre jovent d’espais per fer esport. Així ho vam creure quan els socialistes vam fer la pista esportiva de Pau Casals i la pista d’eskate o el parc de Països Catalans.

Vam parlar també de serveis socials; del treball d’aquests darrers anys per garantir l’atenció a les persones més desvalgudes. Els socialistes hi vam apostar fort i vam aconseguir que el govern hi destines cent mil euros més a l’any en partides d’ajuts socials, ajuts que han arribat als masnovins que més ho necessitaven. Però també vam fer tasca de suport a famílies des de fora de l’ajuntament, com a partit, tant assessorant-los per evitar que perdessin el pis com per aconseguir ajuts.

Vam parlar de la cultura, i de la nostra voluntat de sortir al carrer i anar a cercar les persones. Hem de fer events en els espais centrals del Masnou, on la gent hi va. S’ha demostrat que en les activitats que es fan a l’aire lliure la gent hi participa molt més. I cal apostar per les associacions del Masnou que aporten activitats.

I de la brutícia. Del Masnou brut i poc agraït que ens trobem, desprès que quatre anys d’inacció…

Per finalitzar, en Quim Coll va llençar-me una pregunta imprevista…de debò vols municipalitzar el Port Esportiu?

La meva resposta va ser contundent: Si ho vull i ho aconseguiré. El 2022 finalitza la concessió i reclamarem que aquest espai sigui gestionat directament per l’Ajuntament. Espai que revertirà a cost zero. I d’aquesta forma establirem els criteris, per exemple, de l’aparcament per que sigui gratuït per la gent del Masnou, dels amares i d’altres. Promociones Portuarias es una empresa que guanya diners i nosaltres volem que aquests diners reverteixin a l’economia local, generin llocs de treball i millorin la imatge del Masnou i, per sobre de tot, volem que el port deixi de ser un espai d’uns pocs per ser un espai de tots.

En acabar l’acte, ha pres la paraula en Jose Antonio Ruiz que ens ha proposat participar en la campanya solidària Un bot per la infància, on diverses entitats col·laboradores donen un euro per cada bot que es doni…. Tothom ha botat… més de dos-cents bots han ajudat avui a la infància des del Masnou…

Estem molt satisfets!!!!!

I, com sempre, unes fotos….

Anuncios

One Response to Presentació de la candidatura socialista del #Masnou amb .@joaquimcoll #Botaxlainfancia #Municipals2015 #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat .@esunen

  1. […] i com us vaig comentar, dissabte vam fer la presentació de la candidatura, un acte molt dinàmic i entretingut on els membres de la llista vam mantenir un intens diàleg amb […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: