Debat de candidats a .@GentdelMasnou per les #Municipals2015 al #Masnou #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat .@esunen

Avui a les 12 ha tingut lloc el debat de candidats organitzat per Gent del Masnou. Una mica abans de l’inici havíem estat convocats per la organització i en arribar vam ser rebuts amb l’amabilitat que els caracteritza pel President de l’Entitat en Joan Casals i la dels responsables de l’acte l’Aina Ripol i l’amic Godàs, que van aprofitar per presentar-nos el moderador, Sr. Manel Rossell, fent passar els ponents a una sala annexa on vam escoltar el format de l’acte i es va realitzar el sorteig de les intervencions.

En una caixa de cartró es van introduir paperetes amb les sigles dels partits que eren representants i es va procedir a extreure una a una establint l’ordre de les intervencions que va quedar d’aquesta forma: C’s, CiU, PSC, ICV, CUP, PP i ERC.

No parlaré del contingut de les intervencions de la resta de candidats i si que assenyalaré la descoberta de la representant de les CUP, Sandra Miras, que va fer una intervenció molt potent i que fins i tot va arrencar moltes rialles i algun aplaudiment.

Dir-vos que el to general va ser molt correcte i que les persones assistents van aguantar estoicament fins el final, gairebé dues hores d’exposicions polítiques. Resta nomes felicitar a l’entitat Gent del Masnou i a la seva Vocalia Cívica per la iniciativa.

Els que estigueu interessats en saber què vaig dir, podeu descarregar-vos ací la meva intervenció.

I com sempre, unes fotos…

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: