Cap de setmana intens #Municipals2015 #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat .@esunen

Aquest esta sent, sens dubte, un cap de setmana intens, molt intens.

Començàvem divendres amb l’acte d’obertura de la campanya electoral al Parc del Llac, en un entorn fantàstic i rodejats de moltíssims veïns i veïnes que van apropar-se a escoltar-nos.

La presentació va anar a càrrec de Merche Artacho, número 4 de la candidatura i que va donar la paraula a Mª Angeles García, número 8 i veïna del barri, que va donar una relació detallada dels problemes del barri i va explicar les solucions que proposem els socialistes.

Posteriorment vaig intervenir jo, com a candidat, i a més d’explicar les línies generals del programa pel Masnou i desgranar alguns dels temes dels barris de Bell Resguard, Sistrès i Amadeu I, vaig donar veu a les persones assistents.

Realment he de que va ser excepcional i emotiu per que moltes de les persones que hi havia van adreçar moltes queixes i algun que altre prec. Les vaig atendre i respondre les seves demandes i vaig assolir compromisos de forma pública.

Dissabte encara va ser un dia més intens, donat que a les 12 teníem un acte a la plaça dels Països Catalans i aquest cop acompanyats per Esther Niubó. Sota un sol de justícia i amb menys assistents dels esperats vam iniciar l’acte amb la presentació, de nou, de Merche Artacho, que va donar la paraula a Carles Rubio, número 5 de la candidatura i veí del barri, qui va ser l’encarregat de descriure les propostes pel barri.

Un cop finalitzat, va prendre la paraula Esther Niubó que va recordar-nos la importància de votar en clau local. En acabar, vaig prendre jo la paraula i vaig recordar els assistents que el proper 24 de maig votarem els projectes pel Masnou, votarem els equips de persones que executaran aquesta projectes i, sobre tot, votarem les persones que lideraran aquests projectes.

Nosaltres tenim un projecte engrescador, un equip molt potent i un bon lideratge.

En acabar l’acte ens vam desplaçar fins a la Fira Comercial i Gastronòmica que és ubicada al Port Esportiu on vam poder gaudir de la companyia del President de la Federació, Miguel Tripiana amb el que vam fer un recorregut degustant les moltes ofertes de la Fira a la que avui hi tornarem a trobar-nos.

Per cert, vaig tenir el gust de trobar-me amb una amiga del Feisbuc amb la que ens vam fer fotografies… 😉

Avui, més…. però, com sempre, unes fotos…

 

One Response to Cap de setmana intens #Municipals2015 #ElMasnou #CanviPositiu #Maresme .@socialistes_cat .@esunen

  1. […] Divendres al Parc del Llac, entre altres persones que van adreçar-me les seves queixes hi era la Sra. Mercè Guardiola Munté, veïna del Bell Resguard i que, indignada, explicava com havien desaparegut els ànecs del Llac. Vaig explicar-li que, pel que sabia, l’Ajuntament havia fet neteja i els havia dut a un altre lloc. Ella, disgustada, deia que ningú no l’havia atés ni explicat res i que, a més, quan va voler publicar una carta de queixa no li van permetre. […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: