Álvaro Dante-Fachín al Masnou

Diumenge 21 a la tarda vaig assistir a la presentació del candidat de Podem, Álvaro Dante-Fachín, que va ser organitzat per Podem Masnou.

Moltes cares conegudes ens vam reunir per escoltar una persona que he seguit la seva trajectòria, especialment en la seva lluita en la defensa de la sanitat i de les corrupcions vinculades a aquest mon que han afectat principalment a CiU però on el PSC, lamentablement, no ha estat absent.

Vaig ser una hora llarga que no va donar per molt donades les moltes aportacions dels presents, però crec que pot fer una molt bona feina.

L’acte va ser seguit per molta gent que es va anar incrementant a mida que passava el temps fins quedar la sala completament plena.

Alguns dels assistents semblaven, més aviat, disposat a trencar l’acte que a escoltar les propostes i d’altres mantenien la dicotomia Espanya/Catalunya com a únic element del debat que, tot s’ha de dir, l’Álvaro va saber gestionar acompanyat de la bona feina de la persona que l’acompanyava a la taula –desconec el seu nom- però que amb el tarannà dialogant però ferm va apaivagar les actituds no desitjades, motiu pel que va ser aplaudit en diverses ocasions.

Dues notes:

La primera, quan una persona va demanar l’Álvaro si podia parlar en castellà i devant el debat que es va obrir i on fins i tot es pretenia votar com s’havia d’adreçar al públic, va optar per fer-ho indistintament en els dos idiomes, amb una normalitat absoluta.

La segona, quan va ser interpel·lat –en diverses ocasions i no sempre de forma agradable- si la seva formació Podem era independentista va dir, de forma taxativa, que no. A la seva formació hi havia de tot però que els temes importants a Catalunya i Espanya eren altres.

Molta sort, doncs!!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: