Dijous 22 d’octubre, plenari extraordinari d’Ordenances Fiscals i Pressupostos al Masnou. Esmenes socialistes.

Ja us vaig informar la setmana passada que aquesta tindríem un plenari extraordinari d’Ordenances Fiscals i Pressupostos al Masnou, el qual venia precedit de polèmica per la celeritat del procés que gairebé no ha deixat temps als grups municipals de l’oposició a estudiar els documents proposats.

Tot i així, malgrat es limitacions temporals, la gran quantitat de documentació i la complexitat de la mateixa els socialistes vam preparat tot un seguit d’esmenes i aportacions de millora que vam presentar la setmana passada a la respectiva comissió i sobre les que estem negociant.

Podeu, tot seguit, llegir les esmenes que hem presentat:

Aquest vespre els socialistes tenim una assemblea extraordinària a Vienesos, a partir de les 19:30 hores on explicarem les propostes d’acord que hi ha damunt la taula i on decidirem el posicionament.

Demà us donaré una breu explicació de les esmenes que hem presentat així com un anàlisi de les propostes presentades pel govern.

Anuncios

One Response to Dijous 22 d’octubre, plenari extraordinari d’Ordenances Fiscals i Pressupostos al Masnou. Esmenes socialistes.

  1. […] el pressupost municipal per l’any 2016 davant l’evidencia de punts de confluència entre les esmenes presentades pel grup socialista i el pressupost del govern […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: