Sumar per avançar

IMG_8946

Signatura de l’acord amb el govern del Masnou per aprovar el pressupost municipal per l’any 2016. Fotografia: Monica González

IMG_8943

Monica González

El Grup municipal del PSC del Masnou va signar dijous passat a un acord amb el govern del Masnou per aprovar el pressupost municipal per l’any 2016 davant l’evidencia de punts de confluència entre les esmenes presentades pel grup socialista i el pressupost del govern municipal.

El PSC de Masnou ha mantingut diverses converses amb el govern amb l’objectiu de condicionar el pressupost. Dimarts passat vam traslladar a la nostra militància la resposta del govern del Masnou a les esmenes presentades, una proposta que assoleix una bona part de les propostes, i que va aconseguir l’aval unànime de l’assemblea així com l’autorització per signar l’acord.

L’acord, que el podeu llegir ací, contempla explícitament millores econòmiques de partides per a la practica esportiva individual, per activitats vinculades al Medi Ambient com de partides de dinamització i d’inserció laboral; també contempla inversions per a la Millora de Jardins i espais públics i que preveu elaborar projectes tant importants com l’arranjament dels jardins de Lluís Companys o el de la urbanització del carrer del Torrent Vallmora, tots ells amb la voluntat d’executar-los a partir del 2017.

També preveu fer una anàlisi integral de les mancances i necessitats de l’edifici de l’Escola Ocata, que tindrà en compte els aspectes relatius a l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda o determinar els cost que suposarà el soterrament de la riera Sistrés l’actuació i alhora iniciar converses amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Ajuntament d’Alella per assolir aquest objectiu.

Per finalitzar, es preveu la creació d’una arbreda en memòria de les persones desaparegudes per motius polítics durant la dictadura militar a l’Argentina al Parc Vallmora.

Els i les socialistes creiem sincerament que a la política el que ha de primar són els acords per damunt les disputes, els punts en comú per damunt dels desacords i les persones per sobre dels interessos ideològics.

Anuncios

One Response to Sumar per avançar

  1. […] ja vam assolir un acord pel pressupost del 2016, tal i com us vaig explicar a la noticia “Sumar per avançar” on es visualitzava la signatura de l’acord i s’explicaven les línies generals de les […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: