Assetjament laboral per un acord entre ERC i Ciutadans al Masnou

Recentment, determinades accions i decisions del govern del Masnou ens amoïnen i molt, ja que mantenen tots els símptomes d’assetjament laboral sobre persones que, a més de la seva provada professionalitat i treball, no han donat cap argument ni motiu objectiu per a ser tractats d’aquesta forma.

No ésser convocats a reunions, no ser informats de canvis de treball, ser apartats dels espais de poder legítims que els corresponen o destinar-los a tasques per sota de les seves responsabilitats son unes poques de les humiliacions a les que estan essent sotmeses aquestes persones des de principis de mandat.

I ningú no ha dit res. La por a les represàlies plana sobre els afectats…

La darrera, però, supera amb escreix el que hom està disposat a suportar. El govern del Masnou, i en el seu nom la Sra. Silvia Folch, ha maniobrat per forçar als policies a poder ser remoguts del seu lloc de treball, com si destorbessin, en arribar a una determinada edat. La tasca de la majoria de sindicats ho ha impedit tot i l’esforç i l’empeny del representant del CSIF, que donava suport a les tesis del govern.

Les queixes del col·lectiu, encapçalades per un caporal, han suposat la seva destitució del càrrec de Cap de Sala, un lloc de confiança del cap de policia. Els arguments de la regidora, gens objectius, parlen de pèrdua de confiança, però son mentida: darrera hi ha un càstig envers aquesta persona per la seva fermesa a no ser doblegat en la defensa del col·lectiu.

I també hi ha un premi. El representant del CSIF, serà compensat per la seva aquiescència, mal·leabilitat i seguidisme envers les decisions del govern amb el seu nomenament com a nou càrrec de confiança.

Aquesta persona és, a més, President de Ciutadans del Masnou, màxim representant d’aquesta formació al Maresme i marit d’una regidora de Ciutadans a l’ajuntament i suposa, a totes llums, l’avançament d’un acord polític entre ERC i Ciutadans al Masnou.

Aquest és el preu de l’acord.

Anuncios

3 Responses to Assetjament laboral per un acord entre ERC i Ciutadans al Masnou

 1. Berta dice:

  Verborrea pura.

  Me gusta

 2. […] del govern del Masnou per rebatre la denuncia pública d’assetjament laboral que vaig fer la setmana passada al meu bloc i al Masnou Viu d’aquest mes, m’agradaria fer unes puntualitzacions ja que la mateixa, en […]

  Me gusta

 3. […] lo avanzamos hace unos días en otra noticia y también en la revista municipal pero ahora quedó confirmado definitivamente: el Sr. Luis […]

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: