Exigim la dimissió de la Sra. Silvia Folch per mentir i la de l’Alcalde per consentir-ho.

Sota sospita...

Demanem les seves dimissions…

Ahir a les 19 hores érem convocats per l’Alcalde a una Junta de Portaveus Urgent i extraordinària on el govern havia d’explicar el procés de funcionarització que els socialistes afirmem que està ple de de vicis i hauria de ser revisat d’ofici i que per la negativa del govern hem denunciat a la Fiscalia anticorrupció.

A la taula, presidida per l’Alcalde, a mes de tots els portaveus dels partits amb representació municipal hi havia el Secretari, l’Interventor i la Cap de Recursos Humans.

Va obrir el torn de paraules l’Alcalde i el va seguir la Sra. Folch, tots dos amb arguments difusos, poc consistents i sense aportar cap nova proba o document que avales el procés de funcionarització.

En acabar, diversos partits els van plantejar preguntes basades en el que vaig dir al plenari, però les seves respostes van generar encara més dubtes als assistents, i la seva negativa a fer una revisió d’ofici, fonamentada en arguments gens realistes.

Un cop van acabar les preguntes i l’Alcalde era disposat a donar per finalitzada la junta, vaig demanar la paraula per a fer una declaració que podeu llegir ací.

No vaig poder acabar. En un moment donat, l’Alcalde, igual que va succeir al ple, va dir que no podia seguir, va donar per finalitzada la Junta i va exigir que no demanar, que tothom s’aixequés de la sala. Jo vaig dir que els portaveus que volguessin podrien seguir per escoltar el que havia de dir però l’Alcalde, cridant va dir “No els autoritzo a fer us d’aquesta sala, fora tothom d’ací. No tenen permís per seguir”, el que ens va obligar a l’oposició a anar a la Sala de Regidors on vam continuar la reunió i seguir parlant i escoltant sobre el tema i vam consensuar una primer posició comuna en els fets que han d’esdevenir.

En marxar de la reunió, l’Alcalde i la resta de les persones que no eren amb l’oposició van anar al despatx d’alcaldia, i puc dir-vos, per fonts ben informades que, la regidora Silvia Folch va confessar, entre plors, que havia mentit a aquest regidor, que havia mentit als companys de govern i que havia mentit al Plenari i ho justificava per la forta pressió que suporta.

Nosaltres, els socialistes, volem alliberar-la de la pressió i per això exigim la seva dimissió i també la de l’Alcalde pel grau de complicitat i, si més no, consentir el que ha passat.

Anuncios

2 Responses to Exigim la dimissió de la Sra. Silvia Folch per mentir i la de l’Alcalde per consentir-ho.

  1. […] passat ja més d’una setmana des de que vaig demanar públicament la dimissió de la regidora Sra. Silvia Folch i la del Alcalde del Masnou,… i ningú no mou […]

    Me gusta

  2. […] segon, a la junta de portaveus extraordinària de 21 de juny, on vaig desmuntar els arguments de la regidora Folch que va acabar confessant les seves mentides, […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: