Ningú conjuga el verb dimitir al Masnou (6/6)

Seguim amb les intervencions en el plenari del passat 16 de juny, ara toca la darrera, la de l’Alcalde Sr. Oliveras. Podeu llegir ací les entrades 1, 2, 3, 4 i 5 d’aquesta sèrie.

Intervenció de l’Alcalde Sr. Jaume Oliveras

Hem fet les consultes oportunes als serveis jurídics de la Diputació de Barcelona i de la Federació de Municipis de Catalunya

No en consten. Des del primer moment els vam reclamar informes o opinions dels expert sobre la matèria i mai no van aportar cap dada ni document. Ni tant sols van aportar dades de les persones de la Federació de Municipis que havien parlat. Si que és cert que van esmentar el Gerent de la Diputació de Barcelona, Sr. Xavier Boltaina Bosch, que a més de Professor de Dret Administratiu a l’UB és un expert en l’EBEP, legislació de la que n’és coautor.

Diuen que en aquesta consulta el Sr. Boltaina els va dir que havien fet el procés correctament, però ni aporten cap document ni si aquest senyor va tenir opció a revisar els expedients o, simplement va opinar sobre una informació que li va ser facilitada verbalment, en tot cas, quan arribi el moment ja el demanarem la seva declaració.

El que si sabem és el que opina el Sr, Boltaina respecte a la Funcionarització i quines son les persones que poden participar.

Efectivament, el Sr. Boltaina, expert que segons el govern els va dir que tot era correcte, en un article publicat el març de 2012 en una revista especialitzada diu que “los Tribunales entienden que siendo posible la funcionarización, no corresponde a la Administración fijar fecha distinta a la que instituya la Ley, en este caso el EBEP, por lo que sólo podrán participar los trabajadores contratados –o que lo fueron posteriormente pero en base a procesos selectivos convocados con anterioridad- a fecha 13 de abril de 2007 (al respecto, en cuanto a la fecha de 30 de julio de 1988, aplicada supletoriamente a una Corporación Local, STSJ de Asturias de 22 de diciembre de 2004, ratificada por STS de 23 de febrero de 2009).

Podeu llegir les seves conclusions a la pàgina 27, paràgraf segon de la revista; conclusions que avalen els criteris denunciats per aquest regidor i que contravenen el que fins ara ha dit el govern del Masnou.

RevistaCEMCI14 Boltaina

Article del Sr. Boltaina a la Revista CEMCI

 

L’Ajuntament ha obrat d’una manera correcta, n’estem convençuts.

No.

No ha obrat correctament, ens al contrari, la seva forma d’actuar ha estat la pitjor possible donat que ha convertit un error administratiu en una presumpta prevaricació al no haver volgut estimar les peticions de revisió del procediment que aquest regidor els va fer des del primer moment.

No ha obrat correctament perquè ha canviat de versió cada vegada que han parlat del tema, generar més incertesa i inseguretat de la que existia a priori.

No ha obrat correctament per que no ha estat transparent i s’ha negat a recavar informes o a aportar els que disposava –de tenir-ne- per conèixer la realitat jurídica d’aquest afer.

No ha obrat correctament perquè l’actitud que ha mantingut en tot moment és de supèrbia i condescendència envers aquest regidor, no escoltant mai les seves observacions i obviant les seves peticions d’informes que avalessin la postura del govern.

No ha obrat correctament per que les foscors del procediment son moltes, els vicis greus i moltes les persones afectades, ja que a més de les que els corresponia opositar en aquest procés que eren la meitat, hi ha afectades les que van descartar al no estimar el seu lloc de treball com funcionaritzable quan si ho era i totes les persones que lliurement haguessin pogut participar en un procés de selecció lliure i obert pels 14 llocs de treball que han estat ocupats per persones que incomplien els requisits i, per tant, les places no podien reservar-se en el procés de funcionarització.

La meva confiança absoluta en Recursos Humans que encapçala la Regidora Silvia Folch i el seu personal

El Sr. Alcalde manté la confiança absoluta en el departament de Recursos Humans i en la Sra. Silvia Folch i, per tant, lligava el seu futur al que pogués passar. Això va dir-ho el dijous 16 de juny i cinc dies desprès, el dimarts 21 de juny, finalitzada la Junta de Portaveus Extraordinària i Urgent i al despatx d’Alcaldia, en presència del Sr. Jaume Oliveras i altres persones, la Sra. Silvia Folch va manifestar públicament que havia mentit a aquest regidor, que havia mentit al govern i que havia mentit al Plenari.

Han passat uns quants dies des de llavors, i ningú no conjuga el verb dimitir al Masnou.

Ja falta menys pel proper plenari…

Anuncios

One Response to Ningú conjuga el verb dimitir al Masnou (6/6)

  1. voyance dice:

    voyance

    Ningú conjuga el verb dimitir al Masnou (6/6) | Opino, luego existo…

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: