Setmana moguda al Masnou. Visita de Fiscalia i destrucció de documents

Aquesta setmana ha tingut diversos episodis importants per a l’esdevenir de la política municipal.

Dimecres, en acabar les comissions informatives una regidora de l’Ajuntament em comunicava que pel matí havia hagut una visita de la fiscalia anticorrupció que havia demanat tot un seguit de documentació a Recursos Humans, el que feia que des d’aquest departament s’estigués realitzant tot un seguit de fotocòpies i que el moviment hagués estat excepcional. Aquesta informació no vaig poder contrastar-la i, hores d’ara, encara tinc els meus dubtes.

El que si que sembla que va passar és que d’alguna forma, la fiscalia havia comunicat a l’Ajuntament la seva voluntat de personar-se per analitzar determinats expedients relacionats amb la denúncia presentada, i que aquesta revisió tindria lloc divendres, motiu pe, que tindria sentit el moviment de documentació observat durant el dimecres.

El que no era tant normal era que –sempre segons fonts externes i no contrastades- dues persones del departament esmentat haguessin estat eliminant documents durant dos dies fins a omplir tres bosses d’escombraries 50 litres.

Aquest matí, quan he anat a l’ajuntament he pogut observar que, efectivament, hi havia les bosses esmentades plenes de documents triturats.

0ece1aa5-a64c-409b-817c-ea92bc020bb4a09030ec-664a-4ee2-8e77-d2b000864f96

Davant la sospita que pogués tractar-se d’una eliminació de proves, he decidit recollir les bosses de paper triturat i les he custodiat a la seu del grup municipal del PSC i que he fet venir la Policia Local per que aixequés acta i les custodiés -prèviament han estat precintades- i que fossin lliurades a la Fiscalia.

2dbd49e5-a721-486a-92ba-d8c0dcc2d868

Juntament amb les bosses he fet entrega d’una declaració, que ha quedat incorporada a l’acta.

Hores d’ara desconec si ha vingut la fiscalia i si ha rebut els documents desitjats. Esperem que aquest cop ens informin a la Junta de Portaveus donat que la Regidora Folch, tot i saber el tema de la fiscalia no va dir res a la Comissió Informativa.

Ah, per cert, avui també ha sortit la publicació gratuïta Diari Alella-Masnou-Teià i a les pàgines 4 i 5 també en parla del tema

Suma i segueix…

Anuncios

One Response to Setmana moguda al Masnou. Visita de Fiscalia i destrucció de documents

  1. […] després de la petició de la Fiscalia Anticorrupció de documents sobre el procés denunciat, la flagrant i evident destrucció de documentació realitzada presumptament des del departament de Recursos Humans de l’Ajuntament del Masnou, […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: