“Sembla vostè sord”. La pèrdua de papers de l’alcalde del #Masnou, Sr. Jaume Oliveras i la complicitat govern municipal.

IMG_5082Ja portem un parell d’actes on el Sr. Jaume Oliveras perd els papers sota la mirada còmplice del seu grup i de la resta del govern.

El primer, el passat 16 de juny on a més d’escridassar-me va intentar expulsar-me del plenari per evitar que donés explicacions sobre la denúncia per prevaricació que he interposat contra ell i la regidora Folch. En aquest ple, un i altri van intentar atacar la meva persona sense aportar cap argument vàlid ni refutar les meves paraules.

El segon, a la junta de portaveus extraordinària de 21 de juny, on vaig desmuntar els arguments de la regidora Folch que va acabar confessant les seves mentides, motiu que va treure de polleguera a l’Alcalde i va expulsar tots els portaveus de la sala de juntes on érem reunits.

El tercer, després de la petició de la Fiscalia Anticorrupció de documents sobre el procés denunciat, la flagrant i evident destrucció de documentació realitzada presumptament des del departament de Recursos Humans de l’Ajuntament del Masnou, documents que vaig custodiar i lliurar a la Fiscalia per al seu anàlisi.

El quart i últim –de moment-, el ple del darrer 21 de juliol, on sense tant de teatre va etzibar-me frases com “Sembla vostè sord” o parlar de les denuncies que darrerament vaig fent com “culebrots que apareixen a determinats blocs” o “organitzar xous amb les escombraries municipals”.

Segons Paul Graham en la seva taula sobre la jerarquia de la discrepància i argumentació, l’actitud del Sr. Oliveras i la Sra. Folch es trobarien entre els més baixos, es a dir l’insult i l’argumentari “ad hominem” –contra la persona- sense refutar ni un dels arguments exposats per mi.

Es tracta, doncs, del posicionament menys racional, acurat i ètic. Darrera les seves paraules de suport a la regidora, tot i la flagrant evidència de les seves mentides, s’amaga l’instint de supervivència d’un animal polític que sap que, si ara cau la regidora, després hi va ell. No hi ha, doncs, confiança ni companyonia, només hi ha la voluntat de parapetar-se darrera de la Sra. Folch mentre la justícia no determini sobre la funcionarització i salvar així el seu lloc.

La Sra. Folch està condemnada. Ho sap tothom i nomes cal esperar quan es produeix el cop de gràcia. Podria semblar que està en mans de l’Alcalde però, sincerament, ja no controla res. Aquest govern està instal·lat en el Dragon Khan i cada dia que passa s’apropen més al final del trajecte.

El que si que li tinc que reconèixer al Sr. Oliveras és la evident conclusió que extreu: “La Sra. Silvia Folch representa, precisament, els valors que el portaveu socialista representa els contraris: els valors del treball, objectivitat, honradesa, el rigor i la il·lusió per treballar per un projecte col·lectiu”. Totalment d’acord, Sr. Oliveras.

I seguint amb les paraules del Sr. Oliveras, que creu que “un càrrec públic ha d’actuar, sobretot, amb un alt sentit de la responsabilitat pública”, entenem que ja arriba el moment d’exigir a aquest càrrecs que exerceixin aquesta responsabilitat.

Jo puc semblar sord, però al govern del Masnou hi ha qui semblen cecs.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: