Primàries socialistes al Maresme. Carta oberta a la militància.

xesco-gomar-alicia-romero-una-fotografia-archivo-1481104472241

Xesco Gomar i Alicia Romero

A la Federació del PSC del Maresme estem d’enhorabona. En un moment d’extrema dificultat del socialisme en general i del PSC en particular, dos persones valentes han donat el pas endavant per assolir la màxima responsabilitat.

Dos persones preparades i amb coneixement del partit i dels mecanismes de govern i amb una estreta relació amb el territori. Dos militants amb història i que tenen les seves arrels a les joventuts socialistes.

Conec personalment els dos des de fa molts anys i a ells m’uneix una estreta i cordial relació tot i que he de confessar-vos que d’una d’elles em considero amic personal.

L’Alicia Romero Llano és Diputada al Parlament de Catalunya –una de les més actives- i forma part de moltes Comissions Importants; és, a més, membre de l’executiva Nacional del PSC i responsable de la formació.

El Xesco Gomar és el Primer Secretari de l’agrupació de Mataró i ma dreta del seu Alcalde, David Bote del que va dirigir la campanya electoral que va permetre guanyar les eleccions a Mataró.

Xesco Gomar, abans de presentar-se formalment, va comunicar-ho a l’agrupació de Mataró i va delegar els càrrecs orgànics que ostentava manifestant la voluntat de no repetir, a diferència de l’Alicia Romero que manté tots els càrrecs institucionals i orgànics i ha manifestat la seva voluntat de compatibilitzar-los.

Personalment crec que la tasca de primer secretari del Maresme exigeix una plena dedicació i una total i absoluta presència en el territori de forma constant i aquesta decisió de compatibilitzar tots els càrrecs podria passar-li factura a l’Alicia Romero. En aquest sentit he de confessar-vos que tampoc m’atrau la idea que deixi de ser diputada ja que en el PSC perdríem una molt bona representant.

Recordem que tenim aquest procés per la voluntat de l’actual Primer Secretari, Xavier Amor, de no presentar-se a la reelecció –que tenia assegurada- per dedicar més temps a l’Alcaldia de Pineda i al seu fill, i no per aquest ordre. Els darrers anys li ha estat molt complicat compatibilitzar els diferents càrrecs que ostentava el que havia suposat una delegació de moltes de les tasques de la Federació a l’actual Secretari d’Organització, Miquel González, que dona suport a la candidatura de Xesco Gomar.

Pel que fa a l’experiència del càrrec al que es presenten els dos aspirants, dir que l’Alicia Romero no ha ostentat cap càrrec orgànic similar en els darrers anys tot i formar part de l’executiva nacional mentre que el Xesco Gomar ha ostentat fins a la data i amb molt d’èxit, el mateix càrrec a nivell local en la potent agrupació de Mataró.

Les persones militants que formem part de la Federació del Maresme estem convidades a escollir la persona que ostentarà la màxima responsabilitat del Maresme en els propers quatre anys, així que seny i pensem be quina d’elles podrà dedicar el temps necessari i disposa dels coneixements inherents al càrrec de Primer Secretari.

Rebeu totes i tots una cordial abraçada socialista!!!!

 

Ernest Suñé

Militant de base de l’agrupació del Masnou

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: