Desestimada la denúncia presentada davant la Fiscalia Anticorrupció pel presumpte delicte de prevaricació, contra l’Alcalde Sr. Oliveras, la regidora Sra. Folch i altres

Aquest matí he rebut la notificació del Decret d’Arxiu acordat el 3 de gener de 2017 contra la denúncia interposada per mi contra l’Alcalde Sr. Oliveras, la regidora Sra. Folch i altres per un presumpte delicte de prevaricació amb motiu dels processos de funcionarització.

El decret d’arxiu, de 21 pàgines, determina que no s’ha pogut acreditar la comissió del delicte de prevaricació que va motivar la incoació de les accions. Al mateix document, però, determina que si queda acreditat que hi ha 11 treballadors que es van acollir a la Funcionarització que no els hauria d’haver estat possible donat que incomplien amb els criteris de l’EBEP.

La fiscalia diu que més enllà de les eventualitat irregularitats que es poguessin estimar a les diferents decisions administratives no hi cap la denúncia penal encara que sigui incontestable que els 11 treballadors referits no haguessin d’haver obtingut la condició de personal laboral fix i observant que la correcció d’aquest procés pot realitzar-se per via administrativa (revisió) i/o contenciós administrativa.

He informat el meu partit i estem avaluant les accions a emprendre; de la mateixa forma he informat al govern i la oposició de l’arxiu de la denúncia.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: