Carta adreçada a les persones treballadores de l’Ajuntament del Masnou

En suport de les persones treballadores de l’Ajuntament del Masnou

Bon dia a tothom.

Ahir, dilluns 4 de setembre de 2017, la regidora Silvia Folch (ERC), no sabem si en nom propi, del grup municipal d’ERC o de tot el govern municipal del Masnou, es va reunir a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb personal municipal prèviament seleccionat via telèfon per tal de demanar-los la col·laboració pel dia 1 d’octubre.

La mateixa regidora va manifestar que totes les instruccions que es donarien serien verbals.

Al marge de no entrar a jutjar l’acció en si, sí que com a socialistes ens agradaria deixar clar un parell de coses per tal d’evitar problemes futurs als nostres treballadors municipals:

 

 1. Hores d’ara, encara no hi ha cap convocatòria formal de res que tingui que tenir lloc el dia 1 d’octubre i, per tant, es desconeix les seves característiques, les condiciones de desenvolupament i les implicacions legals que pugui tenir.
 2. Només heu de col·laborar en un referèndum, una consulta o unes eleccions com a treballadors i en el vostre horari laboral si sou requerits a fer-ho per part de la Junta Electoral.
 3. Els funcionaris i treballadors municipals tenen el dret de rebre les instruccions i ordres per escrit, siguin quines siguin, element fonamental per garantir que les accions que puguin emprendre no han estat fruit de la seva voluntat sinó derivades de la jerarquia i subordinació, motiu pel que els animem a que les demanin i recomanem que no actuïn sense rebre-les.
 4. Demanem al Secretari i Interventor de la Corporació, que com han fet fins al moment, romandre sempre fidels a l’esperit i al text de la Constitució Espanyola i a la normativa autonòmica i europea, tal i com queda establert al Codi Ètic del Consell, i exigir els polítics el compliment de les normes i a plasmar per escrit totes les instruccions que es donin així com a elaborar un informe per tal d’esvair qualsevol dubte sobre la legalitat de la col·laboració sol·licitada.

 

Tal i com recorda el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, en democràcia, la garantia és la llei.

Si teniu cap dubte podeu consultar la plataforma http://garantia.cat/ i també podeu posar-vos en contacte amb qualsevol dels membres del grup municipal del PSC.

Restem a la vostra disposició.

Molt Cordialment,

 

 

Ernest Suñé Nicolás

Portaveu Grup PSC

 

 

Anuncios

2 Responses to Carta adreçada a les persones treballadores de l’Ajuntament del Masnou

 1. Francesc Sanz dice:

  Es una vergonya que encara esteu tancats en el passat d’una constitució que ja no funciona. Sinó, perquè tanta gent demana votar?
  Per què tanta por a que la gent voti?
  Vosaltres sou socialistes ?

  A Pablo Iglesias el fundador del PSOE segur que li faria vergonya el que esteu fent.

  El poble vota i el poble decideix.

  Me gusta

 2. Amando Sanz Santonja dice:

  Ernest, la democracia se ejerce votando, no intentando atemorecer y engañar a la población. ¿El vuestro es un socialismo? ¿o solo buscáis preservar vuestros privilegios como políticos, que además de ineptos sois corruptos?
  La nueva república Catalana es un intento de acabar con un estado opresor de la cultura, ladrón de recursos a quien los genera, en beneficio de los que no hacen nada por superar sus estado de precariedad a sabiendas de que les van a subvencionar.
  Acabar con una monarquía desfasada y privilegiada que se mantiene en el poder gracias a los favores que reparte entre sus lacayos más privilegiados, olvidándose de que el pueblo Español se empobrece cada vez más, aunque tenga un “trabajo” de esclavo.
  El desmembramiento del estado Español deberá servir como punto de partida para la revolución del resto del Estado, creando una nueva república y echando a gobiernos que van en contra de los intereses de la mayoría.
  En Catalunya lo tenemos claro, espero que el resto de España lo entienda y siga el mismo camino.
  Luchar contra un estado es complicado, pero los catalanes llevamos siglos en el intento, esta vez si venceremos con la fuerza del voto, de la democracia.

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: