Aquest matí, al #Masnou, assemblea oberta de la Federació del #Maresme amb Jaume Collboni

Aquest matí, al Centre Cívic de Vienesos, ha tingut lloc l’assemblea oberta de la Federació del Maresme amb Jaume Collboni, Secretari de Política Municipal i candidat i futur alcalde de Barcelona.

A l’acte, en el que he intervingut com a candidat electe del Masnou –recordeu que vaig ser escollit ahir– he parlat de tres temes crucials: de candidats, de treball i de futur.

He explicat la elecció com a candidat i la feina del Grup Municipal dels tres darrers anys; anys de defensa continua dels ideals socialistes, dels ideals de l’esquerra no independentista i del treball continu i exigent.

També he explicat que ha passat amb aquest govern i altres de la comarca on el més important no ha estat el servei envers els ciutadans, on hi ha ciutadans de primera -els afins- i la resta, governs on han estat obviades una part important de les moltes realitats que ens envolten, que han perdut la sensibilitat… En definitiva, governs on han primat polítiques supramunicipals que les necessitats del propi municipi.

He explicat que nosaltres, al Masnou, volem fer un tomb: volem recuperar el lloc que ens correspon a la política municipal i per assolir de nou l’alcaldia i centrar-nos, en exclusiva, en la política local.

El he explicat que volem liderar el nou govern del Masnou.

Un govern que s’encarregui de garantir els serveis a tota la ciutadania, obert i sensible a totes les realitats del municipi, que, de nou, faci habitatge pels joves, que afronti de cara el greu problema de les addiccions, un govern on s’ajudi a l’emprenedor i on es faciliti la creació de llocs de treball, que vetlli per tenir un Masnou, net i segur on tothom es senti a gust.

En definitiva, els he explicat que els socialistes treballarem per un millor Masnou.

En Jaume Collboni, amb la lucidesa que el caracteritza, ha donat els trets fonamentals del que succeirà els propers mesos, en ha explicat les condicions en que es desenvoluparà el debat polític i ha marcat una sèrie de pautes -coincidents moltes d’elles- amb la exposició meva que l’ha precedit.

Un cop acabada la seva exposició, ha donat resposta a les moltes preguntes que els assistents li han dedicat.

Ha estat un matí molt profitós on hem pogut exposar les diferents visions de la política local.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.