Blanques mouen… #Masnou

ajedrezboxeoAls escacs, la partida s’inicia amb el moviment de les fitxes blanques. Aquest moviment s’anomena obertura.

Hi ha molts tipus d’obertures. N’hi ha d’agressives -Gambit de rei, escandinava, Gambit de Wing, Atac Panov…- i n’hi ha de prudents o conservadores –obertura escocesa, siciliana…- en tot cas, els escacs son un joc de giny on cada pas és important i condiciona però no és garant de res.

A la política passa el mateix. No hi ha res escrit, ens el contrari, tot està per fer.

Dit això, bo es saber que a la gran partida d’escacs de les eleccions municipals del Masnou de 2015, n’hi ha que ja han mogut fitxa.

Cal ser prudents, però, donat que els mentider solen barrejar informacions i, a més, no sempre es poden contrastar tot i que des d’aquest bloc s’acostuma a encertar sovint, per no dir sempre.

El primer moviment que s’ha detectat fa dies és que Jaume Oliveras, candidat d’ERC a les darreres eleccions i possible candidat a les properes –encara no goso a dir per quin partit- està ja confeccionant la candidatura.

I aquesta no és una informació baladí.

No nomes estaria aconseguint lligar persones visibles de la societat civil si no que està en contacte amb un grup escindit del PSC per incorporar-lo a la futura candidatura sense contraprestació política immediata –és llencen a les seves mans- però amb una penyora a pagar un cop assolís l’Alcaldia: la gerència de l’Ajuntament del Masnou.

A més, per acabar-ho d’adobar, el Primer Tinent d’Alcalde assolirà –si no ho ha fet ja- la plena dedicació ocupant la que fins a la data tenia el amic Joaquim Fàbregas, que passarà a viure de l’empresa més gran del País: l’INEM, mentre el Jaume Oliveras disposarà de les dos millors armes polítiques que hom pot disposar: mans lliures i temps.

Blanques mouen…

4 Responses to Blanques mouen… #Masnou

  1. Carlos dice:

    ¿Y se puede saber quienes son ese grupo exPSC?.

    Me gusta

  2. Ernest Suñé Nicolás dice:

    Respuesta a Carlos:

    Si. Son los que han iniciado el camino hacia ERC o CiU (segun convenga) desde la plataforma temporal de Ernest Maragall…

    Me gusta

  3. Leba dice:

    Hola Ernest, es possible el que dius?, basicament parles de la utilització d’un grup politic ( … )per promocionar-se un mateix important ben poc el propi grup politic?, soposo que els responsables no seran capaços de permetre-ho?, perque segons tinc enteç, i si son (…), ells pregonen la radicalitat democratica, la pulcritut i maxim respecte a les normes, a mes de la regeneració democratica…i si aixo que dius es veritat, es poc menys que indecent!!!

    Vols dir???, uuupsss!!!

    Me gusta

  4. Leba dice:

    Aaaahhh!!!, el NEC!!!!!!, ostraaaasss, ara ja se aqui et refereixes, un d’ells va donant lliçons per Facebook a la resta de partits politics….

    Mooooolt patetiiiiic!!!!’n

    Me gusta

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.