Afirma Rolan… #ElMasnou #Masnou #Maresme @RolanRomero

Com a la novel·la de Tabucchi, Afirma PereiraSostiene Pereira en castellà- comencem avui…

Afirma Rolan pel poble a tota persona que la vol escoltar que ella ha marxat del govern degut al seguidisme i dependència de CiU respecte a ERC i de la manca de coratge polític i personalitat  de l’Alcalde Pere Pares respecte la figura del omnipotent Jaume Oliveras

Jo, com a membre del consistori tinc una opinió formada de la Judit Rolan, i no és bona. Més d’una vegada ha estat sorpresa en renuncis i ha pres decisions gens ètiques. Com a membre de l’equip de govern de CiU i ERC que era, ha estat recolzada en tot moment i, fins i tot, quan vam demanar el seu cap pels lamentables fets de Ca n’Humet i haver demanat la presència policial per impedir l’accés dels joves a aquest recinte, l’Alcalde, públicament, va dir que va ser ell qui va donar l’ordre…

Conde Duque de Oliveras portando bastón de Alcalde

Ara, ha marxat del govern. Ha renunciat a un sou i un càrrec. I, segons ella, marxa per que la situació al govern és insostenible.

I no és la única persona del govern que m’ho ha dit…

I exemples no falten.

Tant en Ca n’Humet com amb el tema de l’escola de música (i molts altres), la decisió de fer el que es va fer no era d’una sola persona: era de tot un govern. Era de CiU i ERC que, embarcades en una creuada per esborrar la gestió de governs anteriors, trepitjava sense mirar ni a qui ni el què.

Per dos vegades el govern va prendre una decisió i va encarregar-li a la Judit que la trasllades als afectats… i es va muntar la grossa. Possiblement la diplomàcia no sigui una de les seves virtuts. Possiblement. Però quan el govern acollonit per la resposta –si, si, acollonit- regirava la cua, canviava d’opinió i donava la raó als afectats, no enviaven de nou a la Judit a refer la seva imatge, no… a qui enviaven… Al Jaume Oliveras!!!!

És criticable aquesta decisió? Vejam, èticament és reprovable, però pel Jaume la jugada és rodona… No el criticaré pas com gestiona les seves relacions amb el govern per que en sap llargues i te molt clar quin és el seu objectiu: aconseguir la màxima visibilitat per assolir l’Alcaldia del Masnou a les properes municipals, però amb aquest ritme cremarà les naus abans d’arribar a mig mandat…

Com vaig explicar al meu post “Arriba el Ple de Riure 2012… #ElMasnou #Masnou #Maresme”, la pèrdua d’un regidor de CiU –la número 2 de la llista, no ho oblidem- suposa una pèrdua de pes específic d’aquest formació envers ERC, passant de 8-3 a 7-3. Aquesta diferència de pes específic es compensarà amb la cessió de la regidoria de Joventut a ERC –segurament Jaume Oliveras- en una clara mostra de debilitat de CiU en general i de l’Alcalde en particular i, lamentablement, d’habilitat negociadora i política del Conde Duque de Oliveras que referma la seva posició al govern com a líder indiscutible a costa de debilitar una ja escarransida CiU.

Durant els vuit anys que l’Eduard Gisbert va ser Alcalde del Masnou les relacions amb les altres forces van tenir moments difícils, de contrast d’opinió i d’autèntica tensió. Però sempre, la voluntat negociadora dels interlocutors i la bona tasca de l’Alcalde va impedir que cap tensió suposés un problema pel municipi. Puc afirmar, sense cap mena de dubte, que durant els vuit anys, les relacions entre les forces de govern van ser simbiòtiques donat que tot hi vam guanyar i vam poder complir amb moltes de les propostes que vam presentar als programes electorals…

I ara? En un any de govern han despullat totes les seves misèries, han obert les portes a la major crisi mai viscuda al municipi per un govern i, sobre tot, han demostrar la seva feblesa.

La seva relació no és una simbiosi…

Sabeu com és defineixen les relacions on un obté benefici de l’altre sense que aquest pugui fer ni rebre res…. relacions parasitàries.

Per acabar, una pregunta llançada al vet… Qui mana a CiU que permet la degradació de la seva imatge, dia rere dia, sense fer res? Quan sabeu la resposta, sisplau, no m’ho dieu… que riure no em va be per la salut…. i darrerament ho faig massa!!!!

8 Responses to Afirma Rolan… #ElMasnou #Masnou #Maresme @RolanRomero

  1. Leba dice:

    Ostiaaaaaaaaaaa!!!!!!!!, Ernest, ara resulta que surt tota la merda, la Rolan fent la feina bruta carregant-se i cremant a tort i a dret tot el que es posava davant seu ( i no t’estranyi, seguint ordres del seu cap ), i el Conde Duque d’oliveres fent de Bomber, definitivament aixo es un joc d’ous, es la Foguera de les Vanitats, es l’infern on nomes un te el trident de Diable, encara recordo quant des de l’oposició demanaven comissions d’investigació per tot i ara no s’ho apliquen, estic pensant si no seria bo que el Mossen de Sant Pere vingues ha fer una missa a la sala de plens, tot i que pensant-ho be, l’Oliveres va intentar en una Festa Major baixar Sant Pere de la fatxada de l’Esglesia, per tant no crec que Deu escolti….

    I por el Valle de las sombras ire i no temere….

    Me gusta

  2. Resposta a Leba:

    La veritat fa mal, molt de mal….

    i la Judit te moltes veritats que explicar….

    Me gusta

  3. Leba dice:

    P.d; Un consell, la foto del Conde Duque d’Oliveres no es encertada, al cavall no el pots implicar en aquest assumpte, ell, no pot suportar el pes de l’ajuntament a les seves espatlles, seria mes encertat que, la foto fos pujat en una «Derbi Variant», fa mes Pais….

    Me gusta

  4. Resposta a Leba:

    És el que he trobat per internet…. si en trobes una altre, em passes l’URL…

    Me gusta

  5. JR dice:

    Com és que sempre troben algú que faci la feina bruta per després regalar el seu cap?

    Me gusta

  6. Resposta a JR:

    Són tàctiques de guerra del Peloponès… envia primer un cap de Turc i despres et fas tu la foto amb els trofeus….

    Me gusta

  7. leba dice:

    Doooonsssss!!!!!! es un trofeu que el veuran cada dia a la sala de plens, em recorda l’afició que te un membre de la casa reial per caçar elefants, sembla que el Conde Duque d’Oliveres te la mateixa afició.

    La veritat, i bromes a part, tot es prou llastimos, o CiU fa un plantegement, i pacta amb un altre Grup Municipal, o aquesta situació portara ha l’Ajuntament a una situació de colapse, on els empleats quant hi hagi un acte no sabran aqui donar el basto de de comandament…

    Me gusta

  8. […] Afirma Rolan… #ElMasnou #Masnou #Maresme @RolanRomero […]

    Me gusta

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.