Ningú conjuga el verb “dimitir” al Masnou ( 1/6)

Ha passat ja més d’una setmana des de que vaig demanar públicament la dimissió de la regidora Sra. Silvia Folch i la del Alcalde del Masnou, Sr. Jaume Oliveras i ningú no mou fitxa.

Passada la Festa Major i la treva tàcita que va comportar, de nou exigim la dimissió de la primera per mentir i del segon per consentir-ho i donar-hi suport.

Quines són, però, les mentides de la Sra. Folch?

Si repassem el vídeo del darrer plenari, podem destacar unes poques que anirem relacionant en successives entrades, fins a set en total, que desgranaran les mentides que han dit la regidora Folch i l’Alcalde i que, ara per ara, el govern del Masnou comparteix.

Primera part de la intervenció de la regidora Silvia Folch

Mentida 1: Suposades Converses

La regidora Folch intenta basar el seu argument en el fet de generar dubtes respecte la meva versió i, d’entrada, parla de “suposades converses”, com si aquestes no haguessin existit o formessin part de la meva imaginació.

Gens més allunyat de la realitat. Les converses han existit, tres oficials i dues extraoficials en trobades fortuïtes.

De les tres trobades oficials, les dos primeres van ser al despatx d’Alcaldia entre aquest regidor, l’Alcalde i la Regidora amb poca memòria Sra. Silvia Folch, els dies 10 i 25 de febrer respectivament. La tercera, el 9 de maig, va tenir lloc al despatx de la Regidora Folch a Recursos Humans.

Mentida 2: No ha manifestat mai la seva disconformitat amb el Caporal Miracle

A la reunió mantinguda el passat 9 de maig la Sra. Folch va manifestar que el Caporal Miracle havia estat destituït per “una pèrdua de confiança envers l’Alcalde, fets que no succeeixen en un matí sinó durant aquest any que porto com a regidora”. Va afirmar que el Caporal Miracle “li havia posat molts obstacles en el seu dia a dia, moltíssims”. Que no havia fet el Control de la Sala, que no informava en temps i forma, que havia desatès instruccions i que havia penjat el telèfon a l’Alcalde per una bandera.

Mentida 3: El Caporal Miracle ha estat remogut per unes acusacions i amenaces a xarxes socials.

A la mateixa reunió, la Sra. Folch va dir-me que havia estat destituït d’un lloc de lliure designació exclusivament per no complir amb les obligacions de Cap de Sala; mentre que per la nota publicada a les xarxes socials li obririen un expedient per determinar si hi havia o no responsabilitat, però que no tenia res a veure en la seva destitució.

18 dies després a aquesta afirmació, el govern del Masnou va publicar una nota (podeu llegir ací) en sentit totalment contrari i que vaig criticar en una noticia que podeu llegir ací, posicionament que la Regidora Folch va defensar públicament al plenari com haureu pogut sentir.

Demà, més…

5 Responses to Ningú conjuga el verb “dimitir” al Masnou ( 1/6)

  1. […] de la Regidora Sra. Folch en el plenari del passat 16 de juny. Podeu llegir ací l’entrada 1 d’aquesta […]

    Me gusta

  2. […] de la Regidora Sra. Folch en el plenari del passat 16 de juny. Podeu llegir ací les entrades 1 i 2 d’aquesta […]

    Me gusta

  3. […] de la Regidora Sra. Folch en el plenari del passat 16 de juny. Podeu llegir ací les entrades 1, 2 i 3 d’aquesta […]

    Me gusta

  4. […] de la Regidora Sra. Folch en el plenari del passat 16 de juny. Podeu llegir ací les entrades 1, 2, 3 i 4 d’aquesta […]

    Me gusta

  5. […] 16 de juny, ara toca la darrera, la de l’Alcalde Sr. Oliveras. Podeu llegir ací les entrades 1, 2, 3, 4 i 5 d’aquesta […]

    Me gusta

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.